Marianda Jansen
mi-Shantala Zorg

Welkom

Van harte welkom op de website van Marianda Jansen mi-Shantala Zorg. Wat leuk dat je een kijkje neemt. 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marianda Jansen, geboren 11 juni 1966 te Veldhoven en in 1993 verhuisd naar Someren. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Zolang ik al werk heb ik altijd op kantoor gewerkt, de meeste jaren op het gebied van HRM en salarisadministratie.
Toen ik 50 jaar werd heb ik me afgevraagd wat ik nog graag zou willen. Maatschappelijk betrokken zijn, dat kwam vooral naar voren. Zo kwam ik uit bij de stichting miMakkus. Zij leiden mensen op tot zorgclown. In 2019 heb ik auditie gedaan, en ben ik aangenomen om de opleiding tot miMakker * te volgen en uiteindelijk hiervoor geslaagd in december 2020 als miMakker BetteBas. De miMakker richt zich vooral om contact, van hart tot hart, te maken bij mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking.

Ik werk, naast mijn eigen werk op kantoor, al een aantal jaren als miMakker en ben zo in aanraking gekomen met Shantala massage. In 2022 heb ik de opleiding behandelaar Shantala massage gevolgd en sinds maart 2023 actief bezig als behandelaar Shantala massage, dit vooral in de speciale zorg.

Shantala massage is voor iedereen een fijne ervaring. Het is een heerlijke ontspannen massage (behandeling is altijd over de kleding heen)  waarbij het hele lichaam aan bod kan komen.  


* (Deze naam is afkomstig van het Latijnse woord Maccus wat clown betekent, mi staat voor ‘mijn’. )

Shantala & miMakker

Shantala massage is een gestructureerde aanrakingsmethode die zich mede onderscheidt door een respectvolle benadering en bejegening.


Een miMakker is een opgeleide specialist in de miMakkusmethode. Een miMakker is een professional die openstaat voor een belevingsgerichte vorm van contact maken.


Behandelingen & tarieven

Shantala massage wordt over de kleren toegepast op de volgende lichaamsonderdelen: hoofd, gezicht, borst, buik, rug, armen, handen, benen en voeten. Het uurtarief voor een Shantala massage bedraagt € 60,-. Als miMakker kom ik op afspraak. Neem contact op voor verdere informatie.

 Sfeerimpressie


'Als je spreekt vanuit je hart
dan volgt de verbinding vanzelf'

Contact


mi-shantalazorg@outlook.com